PROPOSTA

Per què no entre tots construïm una pluja d'idees en la qual cadascú posi casos de desigualtat i les seves solucions? Així aconseguirem força i raons a favor de la igualtat. Anima't i escriu-lo en els comentaris.

17 respostes a «PROPOSTA»

 1. Hola, l’exemple que jo vull posar és el següent:
  la gent es creu que les persones han d’anar vestides acord al seu gènere, pero no és així, perquè si un home vol anar vestit amb una faldilla, té tot el dret del món. I això ho fem en el sentit de que si veiem pel carrer un cas com aquest, la majoria de les persones mirarien de forma extranya la persona.
  La solució que li podriem donar a aquest cas es obviaient no mirar extrañament a la persona, i encara que no poguem controlar el que fa cada persona, osigui, de la manera que es comporta, per alguna cosa es comença. =)

  Espero que aquest comentari us animi a posar més exemples. Gràcies!

 2. Ami me encanta la pagina web molt ven treballat. Estic d’acord en que els nois poden portar faldilles i tot lo que vulguin.

 3. Primer de tot felicitar-vos per la idea del treball, es important donar a conèixer la desigualtat de gènere.
  Sovint he vist que als patis de les escoles els alumnes nois juguen a futbol i no deixen jugar a les noies perquè pensen que es un joc exclusiu de nois, fins i tot alguna vegada algún noi li ha dit a una companya seva que no podia jugar per ser noia.
  La meva proposta es crear equips mixtes i que entrenin i juguin partits tots junts per normalitzar que l’esport no te sexe. Així quan una noia vulgui jugar al pati a futbol amb el seus amics cap noi li impedeixi per raons de sexe doncs ja ho veurà com una cosa normal.

 4. Respecte a les tasques domèstiques, crec que habría d’haver una concienciació i educació des de l’escola, fent xerrades i cursos, dirigirse als nois fent-los saber que han de col-laborar a casa, i a les noies per a que assertivament demanin aquesta col-laboració i no carreguin amb tot lo que no vol fer l’altre.

 5. Un bon canvi és el que esteu fent, és esperançador veure com un grupet de nens i nenes de 11 i 12 anys fan visible el problema i plantegen solucions, doncs sou el futur i podeu fer molt!

 6. Hola,
  Us felicito per aquesta iniciativa. M’ha agradat com ho expliqueu. Evidentment sou el futur, sou conscients d’aquest greuge i el feu visible.
  Sóc professor de secundària i penso ensenyar al meu alumnat el vostre treball atès que és un tema que ens preocupa i en parlem tot sovint a l’aula.
  Endavant i seguiu així!

 7. Felicitats per la feina que esteu fent!!
  Jo us proposo veure una pelicula: El viaje de Nisha, que fa reflexionar sobre els rols de gènere en diferents cultures.
  Complicat canviar-ho perque son tradicions molt arrelades però augmentant la consciència social sobre el tema, com esteu fent, tot es possible!!!

 8. Felicitats, aquestes iniciatives són granets que van ajudant a canviar. Els nois també tenen molta feina en aquest camp. Ells són primordials per aquest canvi. Poden ser els valents donant exemple, agafant rols fins ara és deixaven a les dones i ajudant a acabar amb conductes masclistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *